duminică, 27 februarie 2011

TRATAMENTE CU SHUNGIT

         Shungitul este o roca asemanatoare carbunelui, care a primit aceasta denumire de la satul Shunga din republica Karelia situata in nord-vestul Rusiei. Proprietatile terapeutice ale Shungitului sunt cunoscute de multe secole. Unul dintre cei mai mari conducatori ai Rusiei, tarul Petru cel Mare (1682-1725) avea sa cunoasca si el proprietatile miraculoase ale Shungitului poruncind sa se construiasca alaturi de izvor un palat si o statiune, care a devenit astfel prima statiune ruseasca si a primi numele de Apele Martiene. Mai mult, Petru a poruncit ca fiecare soldat sa poarte in ranita lui o bucata din acest mineral pe care sa o puna in apa pe care o beau pentru a o dezinfecta si a mentine sanatatea stomacului. Drept rezultat, bolile in cadrul ostirii s-au redus drastic.
   Shungitul elimina elementele nocive din corp, dar si adauga si restabileste acele elemente de care organismul uman are nevoie. In acest fel, organismul isi echilibrează treptat continutul de minerale care permit tratarea multor boli cronice si restabilirea echilibrului energetic. Shungitul are capacitatea de a purifica apa practic de toate substantele organice (incluzind aici si produsele pe baza de petrol, si pesticidele), de multe metale si nemetale, de bacterii si microorganisme. Consumarea unei ape potabile de buna calitate poate sa indrepte insuficientele in regimul alimentar si sa previna aparitia multor tulburari clinice. Bolile oaselor, cariile, osteoporoza, bolile digestive, ale sangelui, toate aceste afectiuni pot fi evitate prin folosirea unei ape potabile de buna calitate tratata cu shungit. Shungitul purifica apa de diferite impuritati (nitrati, nitriti, excesul de cupru, mangan, fier), indeparteaza metalele grele, substantele organice, limpezeste apa tulbure, elimina gusturile particulare, mirosurile. Satureaza apa cu saruri de calciu si magneziu, microelemente, pana la concentratia optima pentru organismul uman. Aceasta roca, pe langa toate aceste calitati, ii confera apei proprietati unice terapeutice.
    Apa cu Shungit este o solutie cu fullerene, care face parte dintr-o noua generatie de mijloace profilactice si de tratament, care au o actiune pe mai multe planuri asupra organismului. Unul dintre aceste exemple este influenta antihistaminica pe care o are apa cu shungit. S-a demonstrat ca prin consumarea acestei ape nivelul de histamina din sange (histamina joaca un rol important in dezvoltarea majoritatii afectiunilor alergice) scade considerabil.
    Apa cu Shungit este recomandata in profilaxia si terapia multor afectiuni, dintre care enumeram: anemia, alergiile de diferite tipuri, astmul bronsic, gastrita, dispepsia, bolile de rinichi, bolile de ficat, pietrele la fiere, afectiunile vezicii biliare, in cazul sistemului imunitar afectat, bolile glandei tiroide, raceli, afectiuni cardiovasculare, colecist, sindromul oboselii cronice.
   Mai mult, bauta cu regularitate, apa cu Shungit indeparteaza durerile de cap, reumatismul, durerile din ceafa, normalizeaza somnul, stabilizeaza tensiunea, elibereaza traiectul respirator, da energie si este un ajutor nepretuit pentru toti oamenii care traiesc in conditii de stres si in medii toxice pentru ca ea are caracteristici regeneratoare care redau vitalitatea pierduta.
    Baile cu apa de Shungit sunt revigoratoare si sunt recomandate pentru tratarea si profilaxia urmatoarelor afectiuni: boli de piele, alergie, varicela, matreata, caderea parului, afectiuni ginecologice, hipertensiune, pietre la fiere, acnee, pietre la vezica urinara, raceala, bataturi, dureri de membre, fracturi. Baile cu Shungit sunt foarte recomandate pentru imbunatatirea dispozitiei sufletesti: inlatura oboseala, cresc capacitatea de munca.
    Chipsurile din Shungit pot fi sfaramate cu ajutorul unui ciocan pana la transformarea in pudra fina. Presarati acesta pudra pe podea si asezati pe ea picioarele desculte. Puteti imita mersul sau puteti sta pur si simplu in picioare pe acesta pudra de shungit timp de 1-5 minute. Procedeul duce la echilibrarea tensiunii sanguine, la purificarea intregului organism, la destindere psihica, la revigorarea intregului organism. Este inlaturata oboseala, durerea de picioare dispare, creste tonusul energetic, este indepartata imediat tensiunea nervoasa si stresul.
    Apa de Shungit este recomandata atat pentru uz intern, cat si extern: administrare orala, bai, comprese, gargara. In scopuri terapeutice, prin administrare orala, se recomanda consumarea a cel putin trei pahare cu apa cu Shungit pe zi. In prevenirea unor boli ale sistemelor neuronal, digestiv, muscular si pentru ameliorarea circulatiei sanguine, se recomanda consumarea a 3 pahare de apa cu Shungit pe zi. Pentru gargara se foloseste apa cu Shungit calduta, fara a fi fierbinte. Pentru comprese, se inmoaie un tifon in apa preparata si se aplica compresa pe locul dureros timp de 2 ore.
     Pentru a schimba apa deteriorata din corpul nostru se recomanda sa bem "apa structurata" (care a stat timp de 72 de ore cu Shungit) dupa următoarea formula: 1,5 litri apa cu Shungit pentru fiecare kg al corpului. Se poate face cu rezultate foarte bune "cura japoneza". Se bea dimineaţa, imediat dupa trezire pe stomacul gol aproximativ 0,5 litri apa cu Shungit si nu se mananca si se bea nimic timp de aproximativ 60 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu