miercuri, 2 februarie 2011

CURA CU ULEI DE FLOAREA SOARELUI


         Se ia cate o lingura de ulei de floarea soarelui in gura si fara sa-l inghitim, il sugem, cum procedam cu bomboanele, timp de 15-20 de minute. Procedura trebuie facuta cu calm, fara incordari de nervi, impingem uleiul in gura inainte si inapoi printre dinti, fara sa inghitim nici o picatura din el. Se executa dimineata pe stomacul gol. Dupa 20 de minute de sugere, se face alb ca laptele si apos. Trebuie apoi aruncat pentru ca este plin de microbi si foarte periculos in transmiterea diferitelor boli.
    Trebuie sa spalam gura cu apa foarte bine dupa procedura, pentru ca cea mai mica ramasita din acest ulei, constituie un focar de molipsire. Daca uleiul nu este alb ca laptele, ci galben, inseamna ca procedura de sugere nu s-a facut corect si in timpul necesar, de aceea trebuie s-o repetam.
    Daca vrem sa acceleram tratamentul, trebuie sa repetam metoda de 2-3 ori pe zi. Primele rezultate vizibile sunt: intarirea arterelor coronare si albirea dintilor. Bolnavul simte o inviorare a intregului organism.
    Uleiul nu este un medicament, ci un tratament cu un aliment pur. Se trateaza intregul organism al omului: bronsite, dureri de cap, dureri de dinti, tromboflebite, boli cronice ale sangelui, nefrite, eczeme, tumori ale stomacului, boli intestinale, boli de inima, boii de rinichi, boli ginecologice, tumori in general, artrita etc.
    Cura trebuie urmata pana cand bolnavul nu mai are senzatia de boala, dupa care inceteaza tratamentul. Este posibil ca in timpul tratamentului sa apara accentuarea bolii, organismul poate reactiona, dar aceste semnale constituie dovada ca organismul bolnavului a inceput sa reactioneze energic, deci nu trebuie intrerupt tratamentul.

Un comentariu: